نکات و توصیه های مربوط به ماکروفر

نکات و توصیه های مربوط به ماکروفر

بایدها:

·       در بیشتر موارد بهتر است که پخت و پز با دمای کم و زمان طولانی تر انجام شود

·       برای تمیز کردن غذای پخته شده داخل مایکروویو، یک فنجان آب را به مدت 3 دقیقه گرم کنید و اجازه دهید که 5 دقیقه دیگر بماند. بخار کمک می کند که غذا شل شده و تمیز کردن آن آسانتر شود.

·       حتی پس از خاموش شدن مایکروویو، حرارت غذا امکان ادامه پخت و پز را فراهم می کند. اجازه دهید که غذا داخل مایکروویو بماند تا توزیع حرارت در غذا بیشتر شود یا آن را بلافاصله بیرون بیاورید تا از پختن بیش از حد جلوگیری شود.

·       ظرف غذا را در زمان باز کردن از خود دور نگه دارید.

·       اگر مایکروویو به درستی کار نمی کند، سعی کنید که به مدت چند دقیقه آن را از برق بکشید. زمانی که مجدداً آن را به برق وصل می کنید، ممکن است مایکروویو ریست شده و مشکل حل شود.

نبایدها:

·       مایکروویو را شخصاً تعمیر نکنید. حتی زمانی که مایکروویو از برق کشیده شده است، خازن بار الکتریکی کشنده ای دارد.

·       هرگز بسته بندی ها یا ظروف بسته بندی را در مایکروویو گرم نکنید تا زمانی که آموزش دیده باشید.

·       موادی مانند سیب کامل و سیب زمینی را له کنید چون بخار می تواند فرار کند.

·       مایعات را بیش از حد گرم نکنید، چون ممکن است زمانی که حرکت داده شده یا چیزی داخل آنها قرار داده شود، در ظرف خود تقریباً منفجر شوند.

·       زمان خارج کردن هر چیزی از داخل مایکروویو، از دستگیره استفاده کنید.

·       هرگز بالا سر ظرف داغی که از داخل مایکروویو باز می کنید، نایستید.

·       در حالی که مواردی وجود دارد که در آن فلز را بتوان داخل مایکروویو قرار داد، فلز باید به خوبی دور از هر بخش داخلی قرار داده شود. فلز (که شامل فویل نیز می شود) نیز با توزیع امواج مایکروویو تداخل ایجاد می کند، بنابراین استفاده از فلز باید تا حد امکان کاهش یابد.

 

نکات و توصیه های مربوط به ماکروفر
  • نکات و توصیه های مربوط به ماکروفر
5

خلاصه

نکات و توصیه های مربوط به ماکروفر !!! در بیشتر موارد بهتر است که پخت و پز با دمای کم و زمان طولانی تر انجام شود

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

19 − 9 =